• Servicii
    Servicii

Fiecare serviciu de transport pe care l-am efectuat s-a diferentiat prin detalii de toate celelalte transporturi efectuate. Acesta este motivul pentru care nu avem o lista de preturi pentru transport marfa; contactati-ne prin intermediul formularului prezent pe site la pagina cere oferta si furnizati-ne toate detaliile de care avem nevoie pentru a va oferi o cotatie de pret. Preturile difera in functie de distanta care trebuie parcursa, in functie de greutatea marfii de transportat, de volumul acesteia si de tipul marfii. Fara aceste detalii, nu putem oferi o lista pentru preturi transport marfa.

 

Va asiguram ca atunci cand ne veti furniza toate detaliile referitoare la transport, vom putea stabili pretul corect pentru serviciile de care aveti nevoie; de asemenea, va aducem la cunostinta ca lucram numai pe baza de factura si contract, iar marfa transportata este asigurata pe intreaga durata. Preturile noastre sunt usor negociabile si aveti garantia ca marfurile dumneavoastra ajung in siguranta la destinatie si sunt operate de personal instruit si cu experienta in distributie.

 

Pentru preturi transport marfa cat mai aproape de realitate, va rugam sa ne contactati telefonic sau online, sa ne furnizati cat mai multe detalii in legatura cu transportul dumneavoastra, fie ca este vorba de transport mobila, mutari, distributie, relocare, sa ne furnizati informatii despre tipul de marfa de transportat, greutatea aproximativa si volumul acesteia. Contactati-ne si stabilim impreuna pretul pentru transportul dumneavoastra !

Tag:

движок сайта