• 1
  • 2

Despre Noi

IOMAR-MOTORS este o companie cu capital integral privat, obiectul sau de activitate fiind transportul rutier de marfuri, atat pe plan intern, cat si pe plan international.

Citeste mai mult

De ce noi

Siguranta

Intelegem cat de importante sunt pentru dvs marfurile pe care noi le transportam, de aceea la noi acest risc este acoperit, marfurile sunt asigurare pe toata durata transportului in baza asigurarii CMR. Supravegherea pas cu pas a intregului proces de transport, oferirea de informatii permanente privind pozitia marfii clientului sunt cele mai importante elemente ale politicii aplicate zilnic de echipa Iomar Motors.

Rapiditate

Pretuim timpul valoros al fiecarui client astfel incat Iomar Motors ofera clientilor sai posibilitatea de a rezolva orice problema de transport cu un singur telefon.

Calitate

Experienta, calificarea si motivatia personalului stau la baza unor solutii de transport personalizate, flexibile si creative.

Profesionalism

Iomar Motors a evoluat cu fiecare an de activitate, devenind un partener de incredere pentru clientii sai din intreaga Europa.

Servicii oferite

TRANSPORT RUTIER

Transport rutier international: in regim de camion complet sau de grupaj, oferim clientilor nostri plecari catre orice destinatie din Europa.

Acoperire

Iomar Motors ofera servicii de transport marfa, de orice tip, pe cai interne si internationale. Atat in spatiu comunitar, cat si in cel extracomunitar.

Echipament

Transporturile le realizam prin intermediul unei flote complete de camioane, special echipate pentru transport de marfa generala, transport de substante periculoase (ADR-uri)

Garantie

Apelati cu incredere la serviciile firmei noastre si veti avea garantia unui transport executat la termen si in cele mai avantajoase conditii!

движок сайта